Menu

A+ A A-


Ny kødkvægskonsulent

 Ny kvægkonsulent

SEGES har fundet Jørgen Skov Nielsens afløser for kødkvægsområdet. Det er Søren Kørup Christensen, som har arbejdet som afkomsinspektør for SEGES’ avlsafdeling i en del år. Søren blev præsenteret som ny kødkvægskonsulent på Dansk Kødkvægs årsmøde i Herning i mandags.

 Søren bor i Himmerland med sin kone, dyrlæge Ninna Westphael, hvor de har en lille hobbybesætning af Limousine kvæg. Søren har i en del år fungeret som dommer på forskellige dyrskuer og udstillinger og har et stort netværk indenfor kvægbruget.

Primære opgave for Søren bliver at servicere Dansk Kødkvægs bestyrelse med de opgaver, som Jørgen Skov Nielsen har varetaget indtil 31.12.2018. Derudover er det planen, at han skal løse en række opgaver for Limousineforeningen og Herefordforeningens avlsudvalg. Søren vil arbejde skiftevis på SEGES og hjemmefra og sideløbende stadig passe sit arbejde som afkomsinspektør. Søren kan træffes på tlf. 8740 5263 / 4030 0252 og mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Log Ind eller Registrer