Menu

A+ A A-


Nyhedsbrev Dansk Kødkvæg nr. 12

Nyt fra Dansk Kødkvæg

Søren Grunnet, næstformand Dansk Kødkvæg

Dansk Kødkvæg arbejder på at finde en ny lands-konsulent efter Jørgen Skov Nielsen desværre har valgt at søge nye udfordringer efter næsten 11 år som landskonsulent. Det er et kæmpe tab for Dansk Kødkvæg og de forskellige racer/foreninger, at Jørgen stopper. Jørgen har altid ydet et enormt stykke arbejde, og hans viden vil blive savnet. Dansk Kødkvæg vil gerne takke Jørgen for et enestående stykke arbejde og ønske god vind fremover. Jørgen stopper pr. 31.12.2018. Det forventes, at der i løbet af januar/februar måned kommer en afklaring på, hvad der skal ske frem-over mht. ny landskonsulent.

Der har netop været afholdt Kødkvægsskue i forbindelse med Agromek. Som i 2016 blev skuet

holdt i de helt perfekte rammer i de nyindrettede stalde, som ligger lige ved siden af Hal Q. Forholdene findes simpelthen ikke bedre i Danmark for

både, dyr, udstillere og sidst men ikke mindst, publikum. Der var rekordtilmelding med 177 kød-kvæg. Torsdag var der bedømmelse af de forskellige racer. Fredag var der Interbreed konkurrencen, hvor skuets bedste kødkvæg indenfor besætningsgrupper samt han- og hundyr skulle findes. Lindegården Limousine vandt besætningskonkurrencen, Troels Andersen fra Angus for handyr og Moeskær Hereford vandt indenfor hundyr. Under skuet var der rigtig god stemning over alt, og det er lidt ærgerligt, at det først er om 2 år, Dansk Kødkvæg afholder Kødkvægsskuet igen. Husk, at Landsskuet i 2019 er 4.-6. juli.

Dansk Kødkvæg vil gerne ønske alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Log Ind eller Registrer