Skip to main content

Jershave Naturkød

Oksekød fra fritgående Galloway-kvæg

Jersore Galloway har mange års erfaring med opdræt og avl af forskellige racer, men har valgt Galloway af hensyn til deres rolige temperament, at de kan opholde sig udendørs hele året samt deres velsmagende kød. Hos os kan du både købe kvæg og kød, og vores aktuelle tilbud kan du finde på vores Facebook. Du er velkommen til at kontakte os og høre om de gode tilbud.

Fritgående Galloway i naturskønne omgivelser

Vi holder til på Nordfyn i de naturskønne omgivelser, med havet og Æbelø som baggrund. Jersore Galloway har mange års erfaring med opdræt og avl af forskellige racer, men har valgt Galloway af hensyn til deres rolige temperament, at de kan opholde sig udendørs hele året samt deres velsmagende kød.

Hos os kan du både købe kvæg og kød, og vores aktuelle tilbud kan du finde her på siden. Du er velkommen til at kontakte os og høre om de gode tilbud.

Galloway kvæget er navngivet efter deres oprindelsessted, Galloway regionen i Skotland. Det er et af de ældste og længst etablerede avlskvæg i verden. Det var allerede den primære kilde til kød i Storbritannien i det femtende århundrede, og det findes nu i mange dele af verden. Galloway tyren kan veje op imod 800 kg og få en højde på 128 cm, hvor køerne vejer 550 kg i gennemsnit og har en højde på 120 cm.

Pleje af græs- og naturarealer beliggende i et særligt udpeget Natura 2000-område. Formålet er at beskytte og forbedre biotopforholdene og biodiversiteten.

Vores kød sælges på Erholm Fødevaremarked. 

Få tilsendt friskt oksekød lige til døren

Kødet hænger og modner 21 til 26 dage hos Skallebølle Slagtehus inden det finparteres efter ønske og aftale med den dygtige og inspirerende slagter. Du kan bestille kødet og få det tilsendt til din hjemmeadresse. 

Om Galloway kvæg

de ældste og længst etablerede avls kvæg i verden

Galloway kvæg er en af de racer, som er velegnede til at gå ude hele året. Samtidig er dyrene rolige og nemme at omgås, hvilket gør dem til et ideelt valg af afgræsnings-kvæg til naturområder. Galloway tyren kan veje op i mod 800 kg og få en højde på 128 cm, hvor køerne vejer 550 kg i gennemsnit og har en højde på 120 cm.